Τρύγος του αμπελιού και τρύγος του μόχθου!!!

  Επειδή το αμπέλι είναι οικογενειακή υπόθεση και φέτος μετά από μια στείρα χρόνια μαζεύτηκε πάλι όλη η οικογένια να τρυγήσουμε το αμπέλι μας!!!  

Πετιμέζι!!!

Καλησπέρα φίλοι μας!!! Έτοιμο το πετιμέζι ετοιμάζετε η Τσικουδιά και σε λίγες μέρες θα ξαναρχίσουμε σιγά σιγά τις αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα!!! Βάλσαμο Γη…Για απευθείας σύνθεση με τη γη του Ρεθύμνου!!!

Έρχεται…..!!!

Μέτα από προσπάθειες σχεδόν τριών χρόνων σιγά σιγά τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα!!! Από τις αρχές του Φθινοπώρου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας από επιλεγμένα σημεί  ανά την Ελλάδα!!! Βάλσαμο-γη…Για απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου!!

Το αμπέλι μας στην τελική ευθεία!!!

Τελειώνοντας το τελευταίο κουτσοκάβισμα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να τρυγήσουμε!!! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε τα περσινά καιρικά φαινόμενα και μετά από την περσινή κακή χρονιά θα παράγουμε και πάλι τα αγαπημένα σας προϊόντα Ρακί,Κρασί και Πετιμέζι!!! Βάλσαμο-γη…Για απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου!!!  

Δεύτερο κουτσοκάβισμα και σιγά σιγά βλέπουμε οι κόποι μας να γίνονται καρποί!!!

Σήμερα αρχίσαμε το δεύτερο κουτσοκάβισμα και σιγά σιγά βλέπουμε τους κόπους μας να γίνονται καρποί!! Το κουτσοκάβισμα γίνετε για να προλάβουμε διάφορες ασθένειες και για να πάρουν δύναμη στα σταφύλια!! Βάλσαμο-γη….Για Απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου!!  

Κουτσοκάβισμα Αμπέλιου!!!

Τελειώσαμε το πρώτο κουτσοκάβισμα του Αμπελιού!!! Καθαρίσαμε τις κουρμούλες μας από τους βλαστούς που δεν έχουν σταφύλια και κόψαμε τις τρούλες!!! Βάλσαμο-γη….Για Απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου!!!!  

Σκάψιμο Αμπελιού!!!

Σιγά σιγά το Αμπέλι μας αρχίζει να ξυπνάει από τον χειμερινό του ύπνο και πετάει τα πρώτα του φυλά!! Χθες τελειώσαμε το πρώτο σκάψιμο του του Αμπελιού!!! Με αυτό τον τρόπο το χώμα αερίζετε και κάνουμε τα χόρτα λίπασμα!!! Βάλσαμο-γη….Γα απευθείας σύνδεση με τη γη Ρεθύμνου!!!  

Είμαστε ακόμα ζωντανοί!!!

Κοπέλια καλήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό!!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Έχουμε δεκτοί πάρα πολλά μηνύματα για το αν αφήσαμε το Βάλσαμο-γη… Η απάντηση μας είναι φυσικά και όχι,άλλα όταν η παραγωγή μας καταστράφηκε λόγο μη χρήσης φυτοφαρμάκων τι να πουλήσουμε…. Ρακί,Κρασί,Πετιμέζι δεν βγάλαμε Λάδι Αγουρέλαιο με οξέα στα[…]