Έρχεται…..!!!

Μέτα από προσπάθειες σχεδόν τριών χρόνων σιγά σιγά τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα!!! Από τις αρχές του Φθινοπώρου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας από επιλεγμένα σημεί  ανά την Ελλάδα!!! Βάλσαμο-γη…Για απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου!!

Ήρθε η ώρα για Φασκόμηλο!!!

Φασκόμηλο το βότανο της αθανασίας Το φασκόμηλο είναι ένα βότανο προικισμένο με πολλές θεραπευτικές ουσίες και ιδιότητες, ιδιαιτέρως χρήσιμες στην ιατρική, όπως αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές, καρδιοτονωτικές, σπασμολυτικές και αντιδιαβητικές. Η δε δράση του κατά του διαβήτη έκανε ορισμένους να δηλώσουν ότι, το φασκόμηλο είναι το φάρμακο για όλες τις ασθένειες. Ως[…]

Ήρθε ο καιρός του θερίσματος!!

Καλήμερα από το καλοκαιρινό Ρέθυμνο!!! Μέτα από 8 μήνες ήρθε η ώρα να πληρωθούν οι κόποι μας!!! Βρώμη ξερή για τα προβατάκια μας τον χειμώνα… Γιατί τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Βάλσαμο-γη….Για Απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου!!!     

Είμαστε ακόμα ζωντανοί!!!

Κοπέλια καλήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό!!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Έχουμε δεκτοί πάρα πολλά μηνύματα για το αν αφήσαμε το Βάλσαμο-γη… Η απάντηση μας είναι φυσικά και όχι,άλλα όταν η παραγωγή μας καταστράφηκε λόγο μη χρήσης φυτοφαρμάκων τι να πουλήσουμε…. Ρακί,Κρασί,Πετιμέζι δεν βγάλαμε Λάδι Αγουρέλαιο με οξέα στα[…]

Αβρωνίες!!

Προχωράς στο δάσος και κάθε βήμα σου σε οδηγεί μακρυά από τα προβλήματα και τις σκοτούρες, Γυρίζεις σπίτι με χαμόγελο και όλα αυτά που απλόχερα σου πρόσφερε η φύση!!! Βάλσαμο-γη…Για απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου!!!    

Γραβιέρα στο Λάδι με Βότανα!

Δεν υπάρχει τρόπος σας περιγράψω την γεύση της Γραβιέρας που ωρίμασε σχεδόν 6 μήνες στο λάδι με Βότανα! Η συνταγή είναι τόσο απλή Γραβιέρα+Λάδι+Βότανα! Βάλσαμο-γη…Για απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου!

Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Θυμαρίσιο Μελί!

Όταν μιλούσαμε με τον Γιάννη το καλοκαίρι για να του στείλω κάποια πράγματα ούτε που φανταζόμουν ότι θα πάντρευε το μελί μας με τα πορτοκάλια του και θα έκανε μαρμελάδα!!! Τελικά ο γάμος έδεσε και το αποτέλεσμα….. Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Θυμαρίσιο Μελί!!! Βάλσαμο-γη…Για απευθείας σύνδεση με τη γη του Ρεθύμνου !

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΪΟΝΤΩΝ!!

Στα πλαίσια της τμηματικής ανάδειξης των προϊόντων του τόπου μας, αλλά και της προσπάθειας προώθησης αυτών των προϊόντων στο εξωτερικό, διοργανώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός ελληνικών προϊόντων, από τη Κρήτη και τη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Κήπο, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.